Conferència Joan Carles Mèlich – “Ombres que caminen”

Continua l’experiència dins el moviment “slow theater” d’Escena Germinal amb Joan Carles Mèlich. La Nau Ivanow i Projecte Ingenu han organitzat pel 29 de novembre una conferència sobre teatre i filosofia. La conferència serà a les 18h l’Institut del Teatre hi estarà a càrrec del professor Joan Carles Mèlich.

Germen filosòfic

Amb la voluntat de continuar extenent el germen d’una forma de veure i viure el teatre, el 29 de novembre, a l’auditori de l’Institut del Teatre de Barcelona, Escena Germinal presenta a Joan Carles Mèlich, doctor en Filosofia i Lletres, en una conferència a les 18 h per parlar sobre teatre i filosofia a través de diversos autors teatrals com Sòfocles, Shakespeare i Beckett.

Escena Germinal
About Escena Germinal 12 Articles
Un certamen impulsat per La Nau Ivanow i Projecte Ingenu que vol potenciar l’encontre entre artistes i públics amb l’objectiu de posar en valor el procés de creació escènica des del convenciment que la vivència creativa pot ser un motor de progrés i d’intercanvi artístic i vital. Germinal vol fomentar situacións que puguin esdevenir germen d’experiències futures en nivells ben diferents: des d’una millor comprensió del fet escènic per part d’un espectador, passant per l’apropament a llenguatges escènics aliens, fins a sinèrgies artístiques capaces de sintetitzar-se en futurs espectacles.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*