Escena Germinal, dia 5

Últim dia a Cal Gras d’Avinyó del germen impartit per Tomàs Aragay. Últim dia a la Nau Ivanow del germen impartit per Manel Barceló. L’experiència d’Escena Germinal arriba al seu final, però el camí no s’acaba aquí, abans quedarà un dia de presentació al públic i familiars les creacions o processos que s’han dut a terme en aquests dies de convivència única.

A Cal Gras, Avinyó, últim dia de pràctica germinal. El matí va ser un moment ideal per fer uns exercicis de relaxació amb el Tomàs Aragay i concloure amb l’última excavació linguística. El dilluns era un dia dur perquè significava tornar a la rutina, no obstant, també va ser un dia per comprovar els llaços que ha teixit la convivència i acabar amb un dinar on no hi va faltar ni el cava per acomiadar com cal el curs.

Pel que fa al germen impartit pel Manel Barceló, van aprofitar el dilluns per anar perfilant la petita peça teatral que es podria veure al cap d’uns dies. La Nau Ivanow va acollir durant tot el dia l’assaig d’una obra que vol explicar la primera bullanga i el seu context d’una forma divertida, jugant amb les màscares naturals de cada actor. L’assaig va ser seguit de prop per la dramaturga Anna Maria Ricart, que ha estat present en tot el procés de creació per documentar-ho tot.

A més, també va ser un moment per trobar-se els dos germens, els que baixaven a la tarda d’Avinyó i els que es trobaven a la Nau Ivanow!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.
Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada