Escena Germinal, dia 3

Dissabte era moment d’acomiadar el germen del Konvent de Cal Rosal. Abans de marxar, el matí ha servit per processar la història de les Bullangues i extreure’n el màxim de suc escènic, gràcies a la dramaturga Anna Maria Ricart. A la vegada, des de Cal Gras a Avinyó, Començava el segon dia amb la proposta del Tomàs Aragay de modificar el llenguatge segons l’espai.

Tercer dia d’Escena Germinal, l’últim al Konvent i el segon a Cal Gras. El més interesant d’aquest doble germen que hem iniciat és l’intercanvi d’experiències diverses que s’han reunit sota un mateix sostre per crear junts. L’espai del Konvent ha permés construir a través d’un viatge al passat. La possiblitat de crear lluny del nucli urbà ha suposat treure partit a la comunió i a la tranquilitat. Sobretot, a una forma de fer teatre slow, una pràctica que Projecte Ingenu, cervell d’Escena Germinal, vol deixar clar a cada un dels seus projectes.

Pel que fa a Cal Gras, el procés començava a cristalitzar el segon dia. Després de treure les lleganyes amb una bona dosis de café ha estat moment de reunir-se a les golfes de Cal Gras. Mitjançant diverses pràctiques cada alumne va desplegant el seu llenguatge segons l’espai. Un espai que mai és igual, un espai que construeixen entre tots. Interactuant fins i tot amb una càmera, com si d’un nou element de distracció es tractés, avança el dia.

A la tarda, i aprofitant que havien vingut a visitar alguns integrants de Projecte Ingenu, a continuat el curs, indagant la relació entre paraules i el seu us, extraient diverses accions i relacionant-les amb el propi cos. La sessió del Tomás Aragay per aquests dies era la no creació com a forma de treball. Doncs, irònicament, es passen el dia creant sense parar!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.
Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada