DESCRIPCIÓ

– Es practicarà l’escolta en el cos, relacionat amb els aspectes físics que ens ajuden a generar els cants harmònics.
– Es jugarà amb les vocals, relacionant-les amb els harmònics.
– Es crearà espais per despertar a cadascú d’una forma orgànica les relacions de cada so amb el seu harmònic.
– Improvisarem i crearem espais de creació.
– No fa falta experiència amb els cants harmònics ni la veu.

AUTOR

Xevi GaTa és músic, cantant i instrumentista especialitzat en la veu. Va iniciar la seva formació amb estudis de guitarra clàssica al Conservatori de Terrassa. Més tard ampliaria la seva formació amb estudis de veu, llenguatge musical i harmonia moderna al Taller de Músics de Barcelona. El 2005 es llicencia en l’especialitat de Veu Jazz a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC).

Professionalment destaca la seva col·laboració com a cantant, guitarrista, compositor i arreglista en gravacions de músics de renom. S’ha dedicat intensament a la pedagogia exercint de professor en diversos centres. El 1999 va començar a exercir de professor de Llenguatge Musical, improvisació vocal i veu al Taller de Músics de Barcelona fins el 2017. Ha treballat com a cap d’àrea de l’equip de Veu Jazz al Taller de Músics Superior ESEM i al Taller de Músics Escola.

Amb el seu bagatge musical i la seva formació en Reiki, PNL, Thetahealing, Biodescodificació i kineseologia, entre d’altres, utilitza el seu propi mètode d’aprenentatge a través de les emocions relacionant-lo amb la veu parlada i cantada. Actualment es dedica a exercir tallers d’improvisació vocal, sessions de consciència emocional amb la veu, tallers de cants harmònics, acompanyaments a grups vocals, classes de tècnica vocal, classes de teoria aplicada, llenguatge musical i classes de repertori i estils.

CALENDARI I LOCALITZACIÓ

De l’1 al 6 d’octubre de 2019, a Maçanet de Cabrenys (Alt Empordà). El lloc de trobada serà a la Nau Ivanow ( C. Hondures, 30 BCN. Com arribar-hi).

INFORMACIÓ PRÀCTICA

– Els participants disposaran d’allotjament, pensió completa, trasllat a Maçanet de Cabrenys i manutenció, a més del seminari de Xevi GaTa.
– El preu general per cada seminari és de 280 €, 240 € si l’inscripció és abans de l’1 d’agost i 260 € abans del 15 de setembre. El cost real de cada seminari és de 350 €.

INSCRIPCIÓ

Vull inscriure’m al ‘Germen’ de Xevi GaTa

Qualsevol dubte o comentari el podeu dirigir a escenagerminal@gmail.com

ESCENA GERMINAL

Escena Germinal és un espai impulsat per la Nau Ivanow i Projecte Ingenu. Volem potenciar l’encontre entre professionals i posar en valor el procés de creació escènica. Tenim el convenciment que el slow theatre i la vivència creativa poden ser un motor de progrés i d’intercanvi artístic i vital. Aquesta és la tercera edició d’una experiència que vol fomentar situacions que puguin esdevenir germen.