DESCRIPCIÓ

A l’octubre ens tancarem a Maçanet de Cabrenys a investigar en l’error,  la ficció versus la realitat i la mentida en escena. Fabricar artificis, construir ficcions, ficcionar la realitat, dissimular, fallar expressament, mentir bé, mentir de debò, mentir bonic i creure’ns-ho tot.

AUTORA

La transformació de codis i objectes, la mescla de gèneres escènics, la música en directe, els enganys a la vista, la ciència ficció i el fet de fer visible l’aparell teatral estan presents en el seu treball. Te una àmplia experiència en tallers i projectes educatius, impartint-ne arreu de l’estat espanyol i també per Amèrica Llatina.

Alguns dels seus treballs escènics son cUADRO_fLECHA_pERSONA qUE cORRE (2004), Caixa preta-caja negra con Claudia Müller (2006), TELETRANSPORTATION (2010), ciencia ficción (2010), el projecte The Neversarting Story (2007/2008) en col·laboració amb Cuqui Jerez, María Jerez i Amaia Urra de la que formen part la peça The Set Up i el curt Cinthy Tuloh, la pel·lícula en directe El Agitador Vórtex (2014), Bad Translation (2016) creada en col·laboració amb Óscar Bueno, Javier Cruz, Cris Celada, Amaranta Velarde i Ayara Hernández, i Pelucas en la Niebla (2018). El 2019 estrena Lo Mínimo y Lo Pequeño conjuntament amb Jorge Dutor i Guillem Mont de Palol.

Els seus treballs han estat exhibits per festivals de França, Portugal, Colombia, Corea i Anglaterra, entre d’altres.

CALENDARI I LOCALITZACIÓ

De l’1 al 6 d’octubre de 2019, a Maçanet de Cabrenys (Alt Empordà). El lloc de trobada serà a la Nau Ivanow ( C. Hondures, 30 BCN. Com arribar-hi).

INFORMACIÓ PRÀCTICA

– Els participants disposaran d’allotjament, pensió completa, trasllat a Maçanet de Cabrenys i manutenció, a més del seminari de Cris Blanco.
– El preu general per cada seminari és de 280 €, 240 € si l’inscripció és abans de l’1 d’agost i 260 € abans del 15 de setembre. El cost real de cada seminari és de 350 €.

INSCRIPCIÓ

Vull inscriure’m al ‘Germen’ de Cris Blanco

Qualsevol dubte o comentari el podeu dirigir a escenagerminal@gmail.com

ESCENA GERMINAL

Escena Germinal és un certamen impulsat per la Nau Ivanow i Projecte Ingenu. Volem potenciar l’encontre entre professionals i posar en valor el procés de creació escènica. Tenim el convenciment que el slow theatre i la vivència creativa poden ser un motor de progrés i d’intercanvi artístic i vital. Aquesta és la tercera edició d’una experiència que vol fomentar situacions que puguin esdevenir germen.