amb CARLES SALAS i ISABEL SORIANO

Konvent.0 – CAL ROSAL – BERGA (del 26 al 29 setembre)
Nau Ivanow – BARCELONA (30 setembre)

En aquest gèrmen proposem la interacció entre dos perfils artístics allunyats, però complementaris: una actriu-cantant i un ballarí-coreògraf. Ambdós amb basta experiència en l’àmbit de la pedagogia. “Ballar la veu” serà un treball de recerca creativa partint de la veu i del cos, de forma individual i col.lectiva. Buscarem la singularitat i allò que ens diferencia dels altres , descobrirem les eines per a desenvolupar-ho i aprofundir-hi. En el fons, un taller de creació de teatre-dansa amb la veu pròpia com a banda sonora.

Qui és Carles Salas?

Ballarí i Coreògraf. Titulat per l’institut del Teatre en Dansa Contemporània i Graduat en Pedagogia de la Dansa. Actualment és director de l’Instiut del Teatre de Vic i director dels dos postgraus que s’imparteixen de Teatre i Educació i Moviment i Educació. Ha dirigit 22 anys la Companyia de Dansa Búbulus coreografiant més de 25 espectacles representats per tota Europa. Dóna classes de dansa i composició des de l’any 1990 tant a Catalunya com França, Itàlia, Rumania, Polònia, Brasil, Argentina, EEUU.

Qui és Isabel Soriano?

Cantant i actriu. Doctora en didàctica de la expressió musical. Obté el Màster universitari d’Estudis Teatrals i el títol superior de cant. Ha treballat amb la companyia Dagoll Dagom en musicals emblemàtics com “El Mikado”, “Mar i Cel” (en el personatge del grumet Idriss) i “Flor de Nit” (en el personatge de Mimí) entre d’altres. Ha participat en produccions musicals com “Company” (Dir. Calixto Bieito, Teatre Nacional de Catalunya), “Candide” (Dir. Xavier Albertí, Teatre Romea), “Amadeus” (Dir. Ángel Alonso, Teatre Tívoli), “Gaudí” (Dir. José Antonio Gutiérrez, BTM) o “La Bella Helena” (Dir. Josep Maria Mestres, Teatre Victòria) entre d’altres. Recentment va treballar sota la direcció de Marc Chornet en l’espectacle de creació col·lectiva “Carmela Lilí Amanda”. És dedica a la docència des de fa més de vint anys ajuntant tècnica vocal i interpretació. Actualment és professora de l’Institut del Teatre.

Trobaràs més informació sobre els preus i requisits aquí
Pots inscriure’t en aquest enllaç