Novetats 2019 dels encontres d’Escena Germinal

Ja tenim algunes novetats de la tercera edició dels encontres d’Escena Germinal. Un any més oferim dos seminaris de creació que es duran a terme entre l’1 i el 6 d’octubre de 2019. Aquest cop els seminaris seran a Maçanet de Cabrenys, un poble a l’interior de l’Alt Empordà.

Un any més tornen els gèrmens d’Escena Germinal. Dues residències úniques que volen ser una vivència creativa. La novetat d’enguany és que ampliem un dia més i canviem la ubicació. De l’1 al 6 d’octubre, a Maçanet de Cabrenys, impartirem aquests dos encontres germinals. El preu general per cada residència serà de 280 € (240 € abans d’acabar l’agost i 260 € abans del 15 de setembre. El cost real de cada seminari és de 350 €). L’estada inclou allotjament, pensió completa, trasllat i seminari.

Els dos ponents seran la Cristina Blanco i el Xevi GaTa. La Cristina treballa de forma habitual transformant codis i objectes, mesclant gèneres escènics i fent visible l’aparell teatral. Amb un ampla experiència en tallers i projectes educatius, els seus treballs han estat exhibits a França, Portugal, Colombia, Corea, Anglaterra, entre d’altres. Pel que fa al Xevi TaGa, ell és músic, cantant i instrumentalista especialitzat en la veu. S’ha dedicat a la pedagogia exercint de professor i utilitza el seu propi mètode d’aprenentatge a través de les emocions relacionant-ho amb la veu parlada i cantada.

Si voleu estar al dia de les novetats o rebre les convocatòries abans que ningú us podeu inscriure al nostre butlletí o enviar-nos un e-mail a escenagerminal@gmail.com. A sota trobareu més informació sobre els ponents.

Vull estar al dia d’Escena Germinal!

Cristina Blanco
La transformació de codis i objectes, la mescla de gèneres escènics, la música en directe, els enganys a la vista, la ciència ficció i el fet de fer visible l’aparell teatral estan presents en el seu treball. Te una àmplia experiència en tallers i projectes educatius, impartint-ne arreu de l’estat espanyol i també per Amèrica Llatina. Alguns dels seus treballs escènics son cUADRO_fLECHA_pERSONA qUE cORRE (2004), Caixa preta-caja negra con Claudia Müller (2006), TELETRANSPORTATION (2010), ciencia ficción (2010), el projecte The Neversarting Story (2007/2008) en col·laboració amb Cuqui Jerez, María Jerez i Amaia Urra de la que formen part la peça The Set Upi el curt Cinthy Tuloh, la pel·lícula en directe El Agitador Vórtex (2014), Bad Translation (2016) creada en col·laboració amb Óscar Bueno, Javier Cruz, Cris Celada, Amaranta Velarde i Ayara Hernández, i Pelucas en la Niebla (2018). El 2019 estrena Lo Mínimo y Lo Pequeño conjuntament amb Jorge Dutor i Guillem Mont de Palol. Els seus treballs han estat exhibits per festivals de França, Portugal, Colombia, Corea i Anglaterra, entre d’altres.

Xevi GaTa
Músic, cantant i instrumentista especialitzat en la veu. Va iniciar la seva formació amb estudis de guitarra clàssica al Conservatori de Terrassa. Més tard ampliaria la seva formació amb estudis de veu, llenguatge musical i harmonia moderna al Taller de Músics de Barcelona. El 2005 es llicencia en l’especialitat de Veu Jazz a l’Escola Superior de Música de Catalunya. Professionalment destaca la seva col·laboració com a cantant, guitarrista, compositor i arreglista en gravacions de músics de renom. S’ha dedicat intensament a la pedagogia exercint de professor en diversos centres. El 1999 va començar a exercir de professor de Llenguatge Musical, improvisació vocal i veu al Taller de Músics de Barcelona fins el 2017. Ha treballat com a cap d’àrea de l’equip de Veu Jazz al Taller de Músics Superior ESEM i al Taller de Músics Escola. Amb el seu bagatge musical i la seva formació en Reiki, PNL, Thetahealing, Biodescodificació i kineseologia, entre d’altres, utilitza el seu propi mètode d’aprenentatge a través de les emocions relacionant-lo amb la veu parlada i cantada. Actualment es dedica a exercir tallers d’improvisació vocal, sessions de consciència emocional amb la veu, tallers de cants harmònics, acompanyaments a grups vocals, classes de tècnica vocal, classes de teoria aplicada, llenguatge musical i classes de repertori i estils.