Obrim inscripcions d’Escena Germinal 2019!

Per tercer any consecutiu torna Escena Germinal amb un seminari de Xevi GaTa i un de Cris Blanco. Germinal és un espai impulsat per la Nau Ivanow i Projecte Ingenu que vol potenciar l’encontre entre professionals i posar en valor el procés de creació escènica. Aquesta nova edició serà a Maçanet de Cabrenys, de l’1 al 6 d’octubre.

Després de les experiències prèvies a Cal Gras, a Avinyó, i al Konvent de Cal Rosal, a Berga, aquesta tercera edició es durà a terme a Maçanet de Cabrenys, a l’Alt Empordà. De l’1 al 6 d’octubre oferirem dos seminaris de creació únics. Xevi GaTa impartirà un seminari sobre cants harmònics, l’escolta i la creativitat, a més, es practicarà l’escolta en el cos, relacionat amb els aspectes físics que ens ajuden a generar els cants harmònics. El segon seminari l’impartirà Cris Blanco, especialitzada en la transformació de codis i objectes, la mescla de gèneres escènics, la música en directe, els enganys a la vista, la ciència ficció i el fet de fer visible l’aparell teatral en el seu treball.

Els participants disposaran d’allotjament, pensió completa, trasllat a Maçanet de Cabrenys i manutenció, a més del seminari escollit. El preu general per cada seminari és de 280 €*, 240 € si l’inscripció és abans de l’1 d’agost i 260 € abans del 15 de setembre. 

Tenim el convenciment que el slow theatre i la vivència creativa poden ser un motor de progrés i d’intercanvi artístic i vital. Aquesta és la tercera edició d’una experiència que vol fomentar situacions que puguin esdevenir germen.

* El cost real de cada seminari és de 350 €. La diferència l’asumeix la Nau Ivanow.

Vull inscriure’m

Germen 1 – Xevi GaTa · Els cants harmònics, l’escolta i la creativat

Germen 2 – Cris Blanco · seminari de creació

Vull inscriure’m