Torna l’entrenament actoral

El pròxim dilluns 21 reprenem els entrenaments amb moltes ganes! Es tracta d’un encontre entre professionals de les arts escèniques on poder compartir diferents tècniques d’entrenament. 

Aquest any canviem una mica el format i volem oferir dos entrenaments mensuals guiats per una mateixa persona o col·lectiu. El primer l’impartirà Ivan Andrade, que guiarà les sessions del dilluns 21 i 28 de gener amb un entrenament anomenat el Cos Conscient.

El Cos Conscient és un entrenament enfocat en el desenvolupament d’una consciència corporal profunda com a requisit previ a qualsevol treball escènic. Una proposta per explorar el cos somàtic a través de la respiració, la tensió i la relaxació. Identificarem les reaccions pròpies i investigar les pors, creences i conclusions físiques i mentals, individuals i comuns, que ens limiten com a intèrprets. L’objectiu és trobar un cos lliure, flexible, present i sensible, a la vegada que sòlid i segur de si mateix.

El Cos Conscient és un treball d’investigació en el camp de la presència escènica desenvolupat per Ivan Andrade (entrenador somàtic i director d’escena)
amb el suport i la col·laboració d’entitats i centres de creació d’Espanya, Regne Unit, Taiwan i Austràlia.

L’entrenament serà de 10 a 13 h, a la sala Abaco de l’Espai30, just al costat de la Nau Ivanow (c. Hondures 30).
Aquesta proposta #slowtheatre es fa en un espai obert totalment gratuït.